Terlano asperges & asperge restaurants
Asperges van Terlano met Bolzano-saus - deze klassieker uit Zuid-Tirol, vergezeld van ham en gekookte aardappelen, smaakt gewoonweg heerlijk!
De verse asperges spelen de hoofdrol in deze traditionele bereiding en de Bolzano-saus voegt die speciale Zuid-Tiroolse smaak toe. Maar de delicate smaak van asperges, die bijzonder goed groeien in Terlano, Vilpian en Siebeneich in Zuid-Tirol, wordt niet alleen gebruikt in deze klassieke combinatie om uitzonderlijke culinaire hoogstandjes te creƫren. Als je van asperges houdt, zul je graag allerlei aspergegerechten proberen.
De heerlijke smaak van de vers gestoken Terlano asperges, die de merknaam Margarete dragen, harmonieert heel goed met bijvoorbeeld kalfsvlees of vis. Maar de caloriearme en gezonde asperge smaakt ook heerlijk in soep of salade, op pizza of als vulling voor ravioli.
Tijdens het Terlano aspergeseizoen in en rond Terlano laten de Terlano aspergeboeren zien hoe de begeerde voorjaarsgroente op creatieve culinaire manieren kan worden gebruikt. En gasten kunnen ook genieten van heerlijke wijn uit Zuid-Tirol: een Sauvignon van het wijnhuis Terlano past perfect bij aspergegerechten.
- Herberg Patauner in Zuid-Tirol (Siebeneich)
Reserveringen onder +39 0471 918 502 - Restaurant Oberspeiser (Terlano)
Reserveringen onder +39 0471 257 150 - Restaurant Oberhauser (Terlano)
Reserveringen onder +39 0471 257 121 - Hotels in de Sparerhof (Vilpian)
Reserveringen onder +39 0471 678 671 - Restaurant Pizzeria Ega (Terlano)
Reserveringen onder +39 340 836 1950 - Restaurant Zum Hirschen (Vilpian)
Reserveringen onder +39 0471 678 533